sliderA sliderB

Paintball

Kom og spil - alle kan være med, både piger, drenge, kvinder og mænd. Tag ordentligt fodtøj på og book en bane og så er du faktisk klar til at spille Paintball


Smartphones

Du kan se vores hjemmeside på din smartphone. Den er tilpasse dette lidt mindre format således at du uden videre kan læse og navigere rundt på siden. Vis din venner og bekendte siden og se hvor spændende det er at spille.


Klubhuset/cafeén

Ved indgangen til vores baner ligger vores nydelige klubhus. Her kan du købe de ting du lige står og mangler inden du skal ud og spille. Her kan du også slappe a' efter spillet eller sidde og ligge den perfekte strategi for jeres spil.


Big Game

Vil du bare prøve at spille og kan du ikke lige finde 7-8 andre spiler, så afholder vi 1 - 2 gange om måneden det vi kalder Big Game hvor alle kan deltage.Velkommen


 
Siden er sidst opdateret den: 16. oktober 2012


Hvem kan frasige sig det, at tænke tilbage på den tid, hvor man rendte rundt og legede cowboy og indianer, politi og røver, krig eller hvad vi nu kaldte det. Alle ungerne fra hele nabolaget var med og vi havde det drønsjovt. Nu er muligheden der igen, bare langt mere realistisk.

sb018

Slagelse Paintball og Hardball Baner har etableret 3 baner ude bag ved Trelleborg Golfklub i Slagelse hvor der nu er mulighed for at spille enten paintball eller det mere avanceret hardball. Det bliver ligeså drønsjovt som i gamle dage.

sb019

Aktiviteter:

Slagelse har her pr. oktober 2011 fået denne aktivitet her til byen. Alle piger og drenge, kvinder og mænd kan nu opleve det helt store adrenalinkick ved at spille paintball eller hardball. Slagelse Paintball og Hardball Baner er det perfekte sted til sjov og ballade, teambuilding, polterabend, firmaudflugter, skolearrangementer eller hvad man nu kan bruge paintball eller hardball til. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

 

Alder:

HUSK: at man i Danmark skal være fyldt 16 år for at spille paintball eller hardball.

sb016

Ny hjemmeside:

Vi byder derfor alle velkommen til Slagelse Paintball og Hardball Baners hjemmeside. Du vil her kunne finde informationer om de aktiviteter vi har, vores priser og de faciliteter vi kan tilbyde. Du kan også se billeder af vores klubhus, banerne hvor vi spiller og tidligere arrangementer som vi har afholdt. Til sidst vil vi også skrive lidt informationer om hvorfor og hvad der har fået os til at gøre som vi gør.

sb026

Smartphone/mobilen

Vi har også lavet en hjemmeside der passer til din smartphone, således at du kan tjekke os ud lige meget hvor i den store verden du ellers befinder dig - bare der er forbindelse til mobilen. Det vil sige at du bare kan tage mobilen frem og vise venner, bekendte eller kollegaer hvad det er Slagelse Paintball og Hardball Baner kan tilbyde.

 

sb009

Facebook og/eller Twitter

Desuden har vi også stadig vores Facebook side hvor du har mulighed for at tilmelde dig og se hvornår vi har vores specielle arrangementer samt "snakke" med os og de andre kugleskøre paintball og hardball folk der er tilknyttet book'en. Vi forventer inden for en kort tid at vi også kan tilbyde en Twitter profil således at du kan blive opdateret med her og nu begivenheder.

Hvorfor spille paintball eller hardball:

Det er en god måde at få bragt folk sammen på og gennem spillet at flytte grænser og styrke hold-ånden samt det at man får motion og bliver dejlig afstresset. Uanset, grunden til at spille, så er det sikkert at spillet vil løsne op for spændingerne og når først, adrenalinen pumper rundt i kroppen, - kan man ikke andet end elske spillet og rusen som det medfører.

  • For sjov, fordi det bare er sjovt og man kun kan elske det
  • For at få indblik i ledelse og kommandoføring samt planlægning og taktik
  • For alvor, hvor politi, politihjemmeværn eller forsvaret bruger det som træning
  • Som sport, hvor øvet spiller og kæmper om titlerne
  • Som sammenrystning, hvor ledelse, taktik og samarbejde er det styrende

Som teambuilding, hvor spillet indgår i en større sammenhæng/desktop.aspxHardball

Hardball er langt mere realistisk og avanceret end Paintball men det går stadigvæk ud på at eliminere hinanden. Der er dog ingen farvemarkering som i Paintball, så man skal selv gøre opmærksom på når man bliver truffet.


Hardball Factory

Skulle du være interesseret i udstyr til Paintball eller Hardball, så har vi både en hjemmeside og en butik til denne slags formål.


Vejret

Det er kun orkan, hedebølge eller skybrud der normal sætter en dæmper på vores spil. Som sagt findes der ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning. Så check vejret og tag tøj på til vejret og kom ud og spil.


Din plads

Man kan få sig en plads her på vores hjemmeside. Du skal bare have noget med Paintball og/eller Hardball at gøre.